Bli en del av LE ART.

Ditt spännande kreativa äventyr kan börja här!

Att vara frisör på LE ART.

Vi letar efter dig som är ambitiös, engagerad och som strävar efter personlig utveckling i en arbetsmiljö som alltid strävar efter att vara nyskapande. På LE ART. har vi en mångsidig kundkrets som ger dig möjligheten att arbeta med olika typer av behandlingar och individer, vilket gör arbetsdagarna varierande och inspirerande!

LE ART. FAMILJEN

Vi ser gärna att du bidrar med positiv energi till gemenskapen och ser möjligheter snarare än hinder. Initiativtagande är en viktig egenskap, och vi uppmuntrar att lägga till det där lilla extra för både dina kollegor och kunder.

Erfarenhetskrav

Oavsett om du har flera års erfarenhet eller är relativt ny inom yrket, är du välkommen att ansöka. Självförtroende och självkännedom är avgörande, liksom en önskan att ständigt utvecklas. Vi vill lyfta fram och stödja din utveckling som frisör så att du når din fulla potential!

SPONTANANSÖKAN

Vi välkomnar dig varmt att ta initiativet och skicka in en spontanansökan till oss via e-post på info@le-art.se. Att överväga att bli en del av vårt team är ett steg mot spännande möjligheter och en chans att utforska din potential tillsammans med oss.