Våra Samarbetspartners

Du finner våra partners produkter hos oss på LE ART. i Växjö

R+Co: The Culture Of Hairdressing

R+Co är ett banbrytande och trendmedvetet varumärke som skapar unika och funktionella produkter för alla tillfällen. Deras prisbelönta produkter är berikade med speciella ingredienser och fördelar som är utformade för att leverera omedelbara och högpresterande resultat samtidigt som fokus ligger på att vårda och förbättra hårets kvalitet.

Med användning av veganska ingredienser lever upp R+Co till dagens moderna krav. Du kan vara trygg i vetskapen att alla deras produkter är färgsäkra, glutenfria och fria från parabener, sulfater, mineraloljor och vaselin. Dessutom är de stolta över att deras produkter naturligtvis inte testas på djur.

INTRODUKTION BESÖK R+Co HEMSIDA

Joico: The Joi Of Healthy Hair

Det finns inget som kan jämföras med känslan av ett friskt och vitalt hår. Ett hår som är vackert, strålande och fullt av liv har en förmåga att förtrolla och dra uppmärksamheten till sig i varje sammanhang. De kallar detta “JOI”, en förkortning av “Joy of Impact”. JOI utgör kärnan i deras filosofi och är drivkraften bakom allt de gör.

Under de senaste fyra decennierna har JOICO varit banbrytande inom innovativ hårvård. De var pionjärer när det gäller att förstå betydelsen av att utnyttja alla de aminosyror som vårt hår är uppbyggt av. Idag har JOICO fått erkännande världen över och är en ledande aktör inom professionell hårvård i mer än 65 länder.

INTRODUKTION BESÖK joico HEMSIDA